ALGEMEEN PvT

WELKOM

Beste cursist/deelnemer of bezoeker van deze site

het E – boek kun je aanvragen via het aanvraagformulier.

SAMEN VERHALEN VERTELLEN.

Deze site behoort bij het E-boek Samen Verhalen Vertellen. Een boek dat gaat over de documentaire fotografie en bedoeld is als een lessencyclus met 25 paragrafen.

Berichten worden geplaatst door de deelnemers/cursisten. Deelnemer/cursist word je door registratie en aanschaf van het E-boek Samen Verhalen Vertellen. Als cursist/deelnemer ben je ook auteur op deze website. Als auteur kun je eigen berichten plaatsen.

Deze website heeft tot doel om uitwerkingen van opdrachten (uit het boek) en andere info met elkaar te delen. Bezoekers aan deze site kunnen overigens ook alle berichten bekijken en lezen en zelfs reacties plaatsen op een bericht. De desbetreffende deelnemer/cursist is verantwoordelijk of de reactie geplaatst wordt.

Alle berichten moeten een categorie-aanduiding toegewezen krijgen door degene die een bericht plaatst. Dit bericht heeft als categorie-aanduiding ALGEMEEN. Alle (andere) categorie-aanduidingen verwijzen naar de desbetreffende paragraaf van het E-boek. Bijvoorbeeld een bericht met de aanduiding #1.3 verwijst naar ‘welke invalshoeken’.

Bij het plaatsen van een bericht zal de desbetreffende auteur (cursist/deelnemer) altijd (moeten) beginnen met de categorie-aanduiding en vervolgens zijn naam.

Bijvoorbeeld # 2.2 MIJNVOORNAAM

Als ik een bericht plaats zal ik de aanduiding PvT gebruiken.

Ik wens iedereen veel plezier en mooie leermomenten met het E-boek en deze website.

Peter van Tuijl, september 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.