#4.2 Ik heb een interessant idee…..

Mijn idee is om een serie te maken over de harp als muziekinstrument met daarin als hoofdpersoon harpiste X
Ikzelf heb na tientallen jaren piano een aantal jaren geleden gekozen voor de harp waar ik veel meer mee verbonden bleek te zijn. Het brengt me dichter bij mezelf. Muziek is de tegenhanger in alle druk die we ervaren, in loskomen van je denkmodus, in de vorm voorbij het digitijdperk. Het raakt aan je gevoel, aan verbondenheid en vrijheid, het is oordeelvrij.
Wat ik in beeld kan brengen is bijvoorbeeld de harpstudio, muziekboeken, mijn harpdocente, de lessen aan mij en anderen, de ondersteuning bij zieken, bij meditatiesessies, en ook waar zij met haar harp deel uitmaakt van de harmonie, de muziekband en andere optredens (soms in bijpassende kledij). Misschien kan ik ook nog iemand vinden die kundig is in het repareren en/of vervaardigen van een harp.
Ik laat het aan wat zich aandient over.
Ik kan door de keuze voor de muziek mijn hart volgen, mensen in hun beleving én materie in beeld brengen. Ik stel me voor dat ik hier 3 maanden voor uittrek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.