#5.2 Landschapsfotografie

Ik heb met belangstelling de verschillende aangereikte fotografen bekeken en de stijlen ontdekt – nooit zo bij stil gestaan! Ik pas waarschijnlijk het meest bij Awoiska van der Molen (prachtige voornaam trouwens).
Ik ben geen landschapsfotografe, maar als ik me ergens bij thuis zou voelen zou dat Rudie Kleingeld zijn: zwart wit, de uitgestrektheid, de schoonheid van de natuur; het pure naakte. En bij Saskia Boelsems met name die foto’s waarin ze scherp en wazig combineert; het esthetische aspect vind ik mooi, het sfeertje, de zachtheid.

Nu verder met 5.3….het stilleven, ben benieuwd want het is niet direct mijn ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.