1,4 Jakob

Twee dagen van mij.

De eerste dag was de drukste Amsterdam, Unseen. Prachtige foto’s en ideeën opgedaan weer. De tweede dag was minder interessant regen en hangen in huis.

4 antwoorden op “1,4 Jakob”

  1. Leuke indruk van jouw 2 dagen. Zelf was ik ook op zaterdag naar Unseen…heel veel te zien en net als jij inspiratie opgedaan. Uit je beelden blijkt dat het zowel regenachtig als af en toe ook zonnig was op zaterdag. Dat heb ik ook ervaren. Leuke ontmoetingen op straat en nog wat sfeerfoto’s van de omgeving daar. De zondag was idd prima voor een leuk boek en wat fotoklusjes op de computer.

  2. Leuk om te zien wat je gedaan hebt, Westergasfabriek, Un seen.
    Selfie. Terug langs het spoor, Prinseneiland, westelijke tunneltje bij het station. De volgende dag binnenshuis doorgebracht. Goed gebruik gemaakt van de Amsterdamse beelden, en van reflecties, enz. Thuis opnieuw met regen op het raam, nu als achtergrond van een goed gevonden boek(titel). Foto’s zijn leuk om te bekijken, ze laten ook de omgeving zien waardoor ze ‘verhalend’ zijn geworden.

    1. Dank voor je feed back. Het is tussen de buien door goed om buiten te zijn. Over het regen water zul je mij eerst niet horen klagen want we hebben regen nodig. de schouw heb ik er tussen geplaatst ligt eigenlijk tegenover het Westerpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.