#2.2 Hanneke

Eddy Wessels wil dat het verhaal niet van de voorpagina verdwijnt. Hij heeft een vooropgezet plan met een doel. Hij brengt een boodschap waarbij hij laat zien welke ellende er gaande is. Een verhaal wat we niet mogen vergeten. De vorm, het zwart wit geeft extra impact aan het verhaal.

Heel persoonlijk is het verhaal van Marijn Fidder. Het ligt heel dicht bij haar en het is bijzonder dat ze daarom dit onderwerp heeft gekozen. Op integere manier laat ze het verhaal van de zieke kinderen zien. Haar innerlijke gevoelens heeft ze weergegeven in een aangrijpende serie.

Merel Schoneveld was die avond op de juiste plek en heeft geen moment getwijfeld of ze haar camera wel zou pakken om dit nieuwsitem vast te leggen. Het gebeuren had grote impact op de omstanders en veroorzaakte beroering in het hele land. Ze voelde haarfijn aan dat dit gebeuren wereldnieuws zou worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.