Beste verhalenverteller

Welkom op verhalen.fotopetervantuijl.nl

Deze website behoort bij het E-boek SAMEN VERHALEN VERTELLEN, een lessencyclus over Documentaire Fotografie]

Het E-boek is gratis te bestellen door naar de desbetreffende pagina op mijn website te gaan en dan het aanvraagformulier in te vullen. Je kunt desgewenst ook een persoonlijke mail sturen naar verhalen@fotopetervantuijl.nl. Schrijf je naam erbij dan stuur ik je binnen een paar werkdagen een link zodat je het E-boek kunt downloaden. Je dient je echte naam en een regulier e-mail adres te gebruiken.

Met de aanschaf van het E-boek word je geregistreerd als cursist van de lessencyclus Documentaire Fotografie. Ik schrijf je als cursist in op je naam (voornaam en achternaam) en geef je een voorlopig wachtwoord. Dat wachtwoord kun je zelf wijzigen. Ook in een later stadium kun je je wachtwoord altijd wijzigen.

Je krijgt rechten om opdrachten die je in het kader van de lessencyclus maakt, zelf te publiceren op deze website. Je auteursrechten blijven beperkt tot eigen uitwerkingen en berichten. Reacties op je berichten en uitwerkingen dien je zelf goed te keuren (toe te laten tot de site). Natuurlijk kun je desgewenst ook een reactie verwijderen. In dat geval is het wel zo netjes om degene die de reactie heeft geschreven even een mail te sturen. Uiteraard geldt dit niet als je een bericht als spam aanmerkt.

Bij de link die ik na je registratie naar je toestuur is ook een link ingesloten naar enkele mp4-video’s waarin wordt uitgelegd op welke manier je jouw opdrachtverwerkingen op deze website kunt publiceren.

Publicaties die naar mijn idee niet door de beugel kunnen, commercieel van aard zijn of in mijn ogen niet relelevant zal ik verwijderen. Daarover stuur ik je een mail dat dit gebeurd is. Als er sprake is van spam o.i.d. dan wordt dit verwijderd zonder dat daarover bericht gestuurd word.

Je hoeft zeker geen programmeur te zijn om je eigen berichten en uitwerkingen op deze website in orde te brengen en te houden. In de eerdergenoemde MP4-video’s wordt alles duidelijk uitgelegd. Mocht je toch problemen hebben met het plaatsen van je uitwerkingen of je berichten stuur me dan een persoonlijke mail waarbij je aangeeft wat de moeilijkheden zijn die je ondervindt. Ik neem dan zo snel als mogelijk contact met je op.