#1.4 Sjaan

Weerslag van twee dagen fotograferen wat me raakte

Na een dagje Boschoord (Drenthe), een dagje cultuur snuiven in Apeldoorn is het heerlijk om weer thuis te zijn!

4 antwoorden op “#1.4 Sjaan”

 1. Dag Sjaan, je bent lekker bezig. De gedrevenheid herken ik uit de eerdere mentoraten. Zie mijn reactie die ik aan Paula van den Akker heb geschreven. Hartelijke groet en succes, Peter

  1. Dag Peter, dank voor je reactie! Jammer dat de website weinig wordt gebruikt want het is heel leuk en leerzaam om ook de creaties van anderen te bestuderen!
   Enne…. wat die gedrevenheid betreft: het liefst zou ik het boek achter elkaar doorwerken en dan eindeloos herkauwen; maar ja: er bestaat ook nog zoiets als de plicht tot socializen!
   Maar: still going strong! (geldt toch ook voor jou????!!!)

 2. Dag Sjaan,
  Leuk om je ‘Uit en thuis’ te bekijken.
  Letters trekken de aandacht: Rustoord. Tekenend voor dag 1? Dan heb je die dag vooral rust ervaren. Je was op een idyllisch plekje, hutje, bloemen, loslopende haan… enz.
  De volgende dag cultuur snuiven. Dat begon met muziek en zang. Daarna een museumbezoek. De oorlog in Oekraïne raakt je. Tot slot weer home sweet home, met je man en liefde voor je kleinkinderen. Je houdt van harmonie, warmte en veiligheid.
  Van jouw filmpje leer ik dat de tijd per foto waarschijnlijk beter wat ruimer genomen kan worden en dat ik voor mijzelf het verloop van de etmalen van dag-en-nacht zichtbaar wil maken.
  Overigens alle lof voor je werk. Je maakt ‘zo uit de losse pols’ foto’s die het prima doen zonder correctie.

 3. Dank je wel Clasien; leuk om “kritiek” te krijgen. Je opmerking over de lengte van de foto`s is heel terecht; de tijd had misschien wat ruimer gekund, maar ik ben dan bang dat mensen gaan zitten gapen bij mijn presentatie!
  Het verloop van de etmalen heb ik niet getoond omdat ik bang was dat de het filmpje dan te lang werd, maar je hebt wel gelijk: goede leer voor wéér een keer een dergelijke opdracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.