#3.1 Sjaan

De eerste serie foto`s met als titel “COMMUNICATIE” heeft verschillende onderwerpen, laat verschillende manieren van communiceren zien; soms door nuances zoals blik, gebaar, houding… enz.

HET LEVEN VAN CHASSIDISCHE JODEN ALL OVER THE WORLD

Uit de eerste serie foto`s haalde ik de foto van de Joods orthodoxe vader, in gesprek met zijn kind. Deze plaatste ik in een serie foto`s van orthodoxe Joden die ik in de loop der jaren op verschillende plekken in de wereld maakte. In deze serie probeer ik iets te tonen van het feit dat orthodoxe Joden hun identiteit vasthouden waar ze zich ook bevinden.

2 antwoorden op “#3.1 Sjaan”

  1. Dag Sjaan, de series zijn fijn om te bekijken. Het valt mij op hoe stijlvast je fotografeert. Heel sprekend ook, doordat de onderwerpen zo mooi naar voren komen uit de achtergrond. En als dat eens niet het geval is, draagt het zeker bij aan de inhoud, zoals in de foto van het Thora-lezen. Hier illustreert de foto hoe de gehechtheid aan de traditie gedeeld wordt met alle aanwezigen. Ook een extra glimlach van mij voor de foto in de eerste serie, met links de wasteilen en rechts het Mariabeeldje.

    1. Dank je voor je opmerkingen.Die doen me goed omdat ik nog steeds wat onzeker blijf over mijn eigen kunnen!
      En….. hahaha Clasien, vooral je laatste opmerking vind ik zó leuk omdat ik bewust voor juist deze uitsnede heb gekozen! Zelfde gevoel voor humor?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.