PORTFOLIO TONEN

IN NEDERLANDS FOTOMUSEUM

NATIONALE-NEDERLANDEN PORTFOLIODAG 2022

Droom jij van een carrière als professioneel fotograaf? Kan je wel wat hulp gebruiken om deze droom waar te maken? En wil je feedback op je portfolio van experts? Dan is de Nationale-Nederlanden Portfoliodag zeker iets voor jou! 

Als supporter van talent en partner van het Nederlands Fotomuseum nodigt Nationale-Nederlanden (beginnende) fotografen uit voor de Nationale-Nederlanden Portfoliodag op maandag 14 november, in het Nederlands Fotomuseum. Tijdens een persoonlijke sessie met fotografie-experts en -professionals krijg je in 20 minuten de kans om je fotografische werk te introduceren, kostbare feedback te krijgen en interessante contacten te leggen. De experts worden later bekend gemaakt. 

In de lunchbreak geeft fotografiecurator Marc Prüst je praktische tips in de workshop ‘Kill your darlings’  en Cultuur+Ondernemen is aanwezig om vragen te beantwoorden over ondernemerschap in de culturele en creatieve sector. 

De Nationale-Nederlanden Portfoliodag staat open voor alle leeftijden, maar is specifiek bedoeld voor het ondersteunen van beginnende fotografen die hun fotografiecarrière willen professionaliseren. 

Ga naar de website voor aanmelden en/of verdere info!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.