2 antwoorden op “#1.4 Hanneke”

  1. Goed gedaan! Een boeiend filmpje, de tijd per foto heb ik als passend ervaren, hoewel het voor mij nog wel ietsje langzamer mocht. Een wat zachtere overgang tussen de foto’s had ik ook prettiger gevonden. En de muziek … die eiste aanvankelijk zoveel aandacht op dat de beelden er bij in het niet vielen. Het kon gelukkig uitgezet worden. Aan het eind miste ik één stapje: het snijden. Maar mijn algemene indruk is ‘prettig om naar te kijken – een boeiend proces – fraaie afwisseling tussen close-ups en overzichtsfoto’s – mooi stabiele kijkhoek, belichting en schaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.