#1.1 Marieke

De afgelopen dagen heb ik de tijd genomen om eens kritisch te kijken naar de foto’s die ik tot nu toe heb gemaakt. Ik ben heel bewust niet op pad gegaan om foto’s te maken die bij deze opdracht horen.

Ik hoop dat ik het op de juiste manier geïnterpreteerd heb. Ik fotografeer nog maar sinds kort, de kwaliteit van de foto’s en eventuele bewerking zal misschien niet voldoen aan de juiste standaarden. Maar ik kan wel zeggen dat deze foto’s gemaakt zijn met manuele instellingen.

Ik heb mijn best gedaan om in alle afbeeldingen de 4 criteria te vinden. In sommige zijn ze misschien meer aanwezig dan in anderen.

Genomen bij de punt van Reide, natuurgebied in Noord Nederland

Voor mij vertelt deze foto het verhaal van mensen en natuur. Dat er vaak wat ‘vergeten’ wordt als het neerkomt op welke invloed wij als mens uitoefenen op alles om ons heen.

Genomen op de Oranjemarkt in Sappemeer

Eerst samen met een heleboel scouts een schommel bouwen en dan samen met je beste vriendin schommelen. Je zou kunnen zeggen dat je door samen te werken, stevige dingen kunt opbouwen.

Laatste keer Terschelling.

Dit is misschien niet direct DF, maar voor mij vertelt het een verhaal. Het hondje is oud en vermoeid en aan het eind van zijn leven. Baasje kan nog geen afscheid nemen en wil een laatste keer naar Terschelling. Ze tilt hem over het strand, net na zonsondergang en beseft dat dit de laatste momenten samen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.