Categorie #1.1 Marly De Kok

Dank voor het e-boek. Ik ben begonnen en volg het boek en lees en leer de lessen. Mijn eerste inzending bestaat uit drie foto’s die al deel uitmaken uit mijn thema’s / series van de afgelopen tijd. Ik zoek naar wat essentieel is om een serie boeiend te maken en ik hoop dit te leren.

Foto Dutch birthday – aankomst bij de jarige
Leiden – studenten – feest – ontgroening
Beachlife – Scheveningen – Who let the dog out

Toch een beetje spannend zo’n eerste inzending en contact. Alvast dank en ik verdiep mij verder in de lessen.

2 antwoorden op “Categorie #1.1 Marly De Kok”

 1. Dag Marly

  Leuk je eerste post ….
  Je bent er best in geslaagd om de momenten te vangen. Situaties die gewoon zijn maar toch bijzonder worden door het moment.
  Je zult zien dat er relatief weinig gebruik wordt gemaakt van de contacten via de website. De meeste fotografen (ongeveer 1000 die het boek hebben aangeschaft) werken (al dan niet) het boek door en reageren nauwelijk op de website. Dus ben niet teleurgesteld als je weinig reacties krijgt.
  Ik hoop dat het boek je weer wat verder brengt in je fotografie. Met vriendelijke groet, Peter

  1. Dank Peter voor je snelle reactie, begrijpelijk en ik blijf wel kijken of er gereageerd is. Daarnaast vind ik het leuk om jouw reactie te zien. Het hoofddoel is het creëren van mooie verhalende foto’s die mensen boeien of tot nadenken aanzetten. Bij mijn twee fotoclubs Lamar en De Oude IJssel kan ik ook altijd terecht voor feedback. 🙂 Vriendelijke groet en fijne dag.

   ps. ik ben niet altijd zo vlot hoor met reageren…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.