#1.1 Rien den Otter

Opdracht 1 3 foto’s uit mijn archief

Deze foto onverwacht genomen van mijn kleinkinderen, heel dichtbij en persoonlijk voor mij heel belangrijk en verteld het een verhaal, drie dames zijn aan het lachen en 1 dametje kijkt een beetje bedrukt, maar ze lopen wel hand in hand over deze brug.

Door mijn werk als administrateur van een Horeca bedrijf is het mijn persoonlijke interesse voor het bedrijf en beleef ik alles van dichtbij en veraf, dichtbij de administratie veraf het niet kunnen sturen. De blauwe brieven die op een dag op de mat zijn gevallen zorgen voor donkere wolken boven het restaurant en kan je er zo een verhaal van maken dit nu me corona achter de rug hebben.

  • Natuur en Architectuur beide naast elkaar. Het mooie van dit beeld voor mij persoonlijk is dat ik de “Dommel” een beekje dat stroomafwaarts een riviertje wordt, van begin tot eind gefotografeerd. Ook het gebouw in aanbouw heb ik vanaf de sloop van de oude gebouwen tot de oplevering van het nieuwe gebouw in beeld gebracht. Mijn persoonlijke interesse naar natuur, en gebouwen valt hierbij mooi samen. voor mij is het een verhaal wat andere niks zegt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.