#3.2 André Bergmans

Ik heb de serie uit het werk van Hellen van Meene “In Mezelf” genoemd (5-4-9-1-2). Alle kinderen uit mijn serie hebben geen contact met de fotograaf en zijn helemaal in zichzelf gekeerd. De serie is documentair. De volgorde is wel mede bepaald door een sterke middenfoto en twee flanken die naar binnen gekeerd zijn. De middenfoto is wat mij betreft, vanwege de gesloten ogen, ook de sleutelfoto hoewel de andere foto’s eigenlijk even sterk communiceren.

Mijn keuze is Loek Buter.

Loek Buter vertelt het verhaal van het wonen op het Noord-Hollandse platteland. Afkomstig uit Brabant heb ik datzelfde Noord-Hollandse platteland leren waarderen. Het is ook het verhaal van mijn kinderen die ’buiten’ zijn opgegroeid met een boot en vishengels. Het thema sprak me daardoor aan. Ik heb deze fotograaf geselecteerd uit de veelheid door te zoeken naar een fotograaf ‘uit de buurt’ met een thema dat me boeit.

https://www.loekbuter.com/scharrelkinderen

Eén antwoord op “#3.2 André Bergmans”

  1. Dag André
    Fijne keuze!! Ik heb de link even naar een nieuwe pagina laten verwijzen, zodat de oude page (verhalen) voor de kijker behouden blijft. Eenvoudig te doen via een schuifje, maar wellicht wist je dat al wel. Hartelijke groet Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.