4 antwoorden op “#3.4 Paula”

  1. Beste Paula
    ik zie interessante uitwerkingen voorbij komen. Ik hoop dat anderen er ook naar kijken …. echter mijn ervaring is dat de website niet door veel fotografen wordt gebruikt. Het boek is meer dan 700 keer aangevraagd en de uitslag van de enquête bevestigt dat het boek in een ‘behoefte’ voorziet, maar dat de opdrachten op de website plaatsen als minder relevant wordt gezien. Laat je echter niet ontmoedigen. Beleef vooral veel plezier aan je fotografie. Overigens werk dat er mag zijn! Hopelijk levert het boek je ook nog wat. HG Peter van Tuijl

    1. Hartelijk dank voor je reactie Peter! Ik had al in de gaten dat er niet erg veel reacties / uitwerkingen volgen op je prachtige boek. Best jammer, want interactie levert ook veel op! Ik moet zeggen dat ik het eerst ook wat lastig vond om dingen te plaatsen, temeer omdat ik wbt documentaire fotografie een beginner ben. Juist daarom een fijne uitdaging om aan te werken. Mijn ervaring is dat je overal van kunt leren. Jouw boek vind ik meer dan de moeite van het lezen en bekijken van alle tips waard…zoveel info en inspiratie levert het mij op!

  2. Dag Paula, die man met die strandkar: fraai gedaan! Hij vertrekt en kijkt voor hij het strand verlaat nog even terug! Daar lees ik wel een verhaal aan af: het einde van een vakantie en mogelijk ook een allegorie van een herinnering aan mooieren tijden.
    De eerste serie laat mij als kijker steeds dieper in het beeld duiken, tot zo’n spriet bijna als een persoon aan mij verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.