2.1 Jakob

Volgens mij geen uitleg van toepassing
Meerdere verhalen bij te bedenken.
Standbeeld van Harry Muskee beter bekend als zanger van Cuby and the Blizzards. Een bekende bluesband in 1964 opgericht in Assen. In 1967 ging Harry in Grolloo wonen een dorp in Drenthe. Bekende namen die in de band hebben meegespeeld in de beginjaren zijn Herman Brood en Eelco Gelling. Harry Muskee overleed op 26 september 2011. In de boerderij is nu het C & B museum gevestigd. In Grolloo is jaarlijks een groot blues evenement. Harrry zijn grote wens om Grolloo als Blues dorp op de kaart te zetten is hierdoor in vervulling gegaan. (meer info https://cubymuseumgrolloo.nl) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.