# 2.1 Jim

Voor mij is dit een verhaal van een klein jongetje dat in een grote, vreemde, wat beangstigende ruimte aan het verdwalen is. Grote mensen lopen hem haastig voorbij.
Voor de een misschien een “gewone” foto van een overdekt pad langs een fietsenopslag en voor de ander mogelijk een afbeelding van een plek waar een vrouw alleen beter maar kan maken dat zij snel weg is.

Het is Koningsdag, mooi weer, Kleedjesmarkt in de stad. De vlaggen hangen uit, de mensen flaneren. Men is op zoek naar die ene schat, of zo maar aan het wandelen om te zien en om gezien te worden. Heeft zij een wens in vervulling zien gaan, haar slag geslagen? Kijkt ze daarom zo blij? Nee, zij is heel  gedreven aan het demonstreren tegen de globalistische machtselite. Kijk maar op haar gele tas. En hij? Hoort hij bij haar en probeert hij net te doen of dat niet zo is?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.