1.4 Ik ben

Hier bij mijn video. In 1 weekend heb op zaterdag een reportage gemaakt van een bouwplaats op de dag van de bouw. Op zondag ben ik naar de expositie van Alex Webb in Helmond geweest.

De video heb ik gemaakt met de foto app van Windows 10. Er is wel iet vreemds mee de foto’s worden in omgekeerd chronologische volgorde getoond. Je ziet foto van zondag middag het eerst en die van zaterdagochtend als laatste,

Eén antwoord op “1.4 Ik ben”

  1. lekkere beelden, spontaan …. Helmond, Eindhoven … het komt allemaal herkenbaar voorbij. Als geboren Brabender en al bijna 35 jaar in de Achterhoek (ook prima) ‘kijkt’ dat nog steeds fijn. Groet Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.