#2.1 Verhaal vertellen in 1 foto

Eenduidige verhalende foto

Foto die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden

En een foto die door een toelichting een beter verhaal verteld

Op de dam in Amsterdam kan en mag je aandacht vragen zoals deze man die waarschijnlijk gevlucht is voor de repressie in Hongkong. Hij bedankte me voor het maken van de foto. Daar achter wordt aandacht gevraagd voor de Palestijnse zaak. Vlak daarbij zit een meneer op een klarinet klezmer muziek te spelen. Natuurlijk is er het monument voor de herwonnen vrijheid. En er is een waarschijnlijk Marokkaanse duivenvoer meneer die vindt dat je geen foto’s van vreemden mag maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.