6.3 Mijn project

Ik heb gedurende enkele maanden mijn harplerares gevolgd in haar vele activiteiten. Ben begonnen met haar studio, vervolgens haar les aan een individuele leerling, een samenspeelles, begeleiding bij yoga, muzikale begeleiding in de kerk, individuele ondersteuning, opnames voor de band waarin ze speelt en tenslotte het optreden van deze band. Hiermee is haar werk niet geheel voltallig; in onze agenda’s kregen we dat niet rond.

Oorspronkelijk had ik het idee om een onderscheid te maken tussen zwart wit voor het materiële deel – zoals bijv. het vervoer van de verschillende harpen – en kleur voor het overige. In de uiteindelijke afwerking heb ik alles in kleur gedaan omdat dat toch beter matchte. In die nabewerking kwam ik achter een aantal andere zaken waarover ik beter van te voren had kunnen nadenken zoals maatvoering en licht. Belangrijke leerpunten.
Uit de veelheid aan foto’s heb ik er uiteindelijk 45 geselecteerd waarvan ik er hier een heel kleun aantal laat zien.

Het was voor mij een goede én heel leuke ervaring.
Bedankt Peter!!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.