#3.1 Jakob, Een greep uit het leven van ….

Dit is een greep uit de serie een dag uit het leven van … Deze drie foto’s hebben de thematische samenhang muziek. De geportreerde speelt zelf muziek in verschillende bandjes, hiernaast heeft hij een uitgebreide collectie lp’s variërend van 78, 33 en 45 toeren met bijpassende draaitafels.

Misschien wel wat een gemakkelijke samenhang, wij zijn beiden liefhebbers van blues vandaar gekozen voor foto’s, gemaakt in het C + B museum in Grolloo, Drente. Samenhang is hier ook de muziek, de piano heeft Herman Brood nog op gespeeld in de tijd dat hij bij deze blues band was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.