#3.3 Paula

Titel: Herinneringen en vergetelheid

Even teruggegaan naar deze opdracht, nog niet eerder aan toegekomen, maar het sluimerde wel om een associatieve serie samen te stellen met wat oudere beelden. Door het volgen van deze lessen merk ik dat ik er beter over na begin te denken hoe je een serie moet samenstellen, die inhoudelijk ook iets te vertellen heeft. Het is een persoonlijke serie geworden van gebeurtenissen, familie, gevoelens, verleden en verwerking. De titel is zo gekozen omdat mijn ervaring is dat binnen een familie, ervaringen en gebeurtenissen uit het verleden bij de ene persoon soms vergeten worden en bij de ander een onuitwisbare herinnering achter laat. Rest mij nog op te merken dat ik veel leer van deze lessen en oefeningen!

Niet al deze foto’s zijn verticaal, maar blijkbaar wordt dat automatisch zo weergegeven, desondanks is het denk ik duidelijk genoeg.

Hieronder nog even de reeks zoals het bedoeld was, met verticale en horizontale beelden. Wordt dan wel weer erg klein weergeven. Ik kwam erachter dat als je naar de mediabibliotheek gaat, je de foto’s van iedereen in wat groter formaat kunt bekijken.

2 antwoorden op “#3.3 Paula”

  1. Dag Paula, de 9 foto’s zouden zelfs één serie kunnen vormen: ‘verleden’ of zoiets. Opvallend dat ‘Herinneringen’ zich afspeelt op ooghoogte (alsof je er nog oog-in-oog mee staat) en ‘Vergetelheid’ beelden toont die door het vogelperspectief letterlijk ontstegen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.